Βράβευση με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας

Το πρόγραμμα eTwinningNotreEuropeNotre heritage” που υλοποιήθηκε στο μάθημα των γαλλικών βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή και την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας!

European Quality Label

Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα από την Εθνική Υπηρεσία eTwinning για τη βράβευση του σχολείου μας με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ETWINNING

Αγαπητή Μαρία Μαυροπούλου

1ο Δημοτικό Σχολείο Χίου,


Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "Notre Europe…Notre héritage ! ". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team


Comments are closed.