ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 11-01-2021 το σχολείο μας θα επαναλειτουργήσει δια ζώσης με πλήρη εφαρμογή του Εβδομαδιαίου Ωρολογίου Προγράμματος Διδασκαλίας, που ίσχυε πριν  το κλείσιμο των σχολείων. Αναλυτικότερα:

Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής – Πρωινή Ζώνη

Ώρα προσέλευσης: 07.00΄- 07.15΄

Υποχρεωτικό Πρωινό Πρόγραμμα

Ώρα προσέλευσης: 08.00΄- 08.15΄

Ώρα αποχώρησης: 13.15΄

Οι μαθητές της Α΄ και της Β΄ τάξης θα προηγηθούν  κατά την αποχώρηση, για αυτό παρακαλούνται οι γονείς της Α΄ τάξης να βρίσκονται αριστερά  και της Β΄ τάξης δεξιά της  εισόδου διατηρώντας τις αποστάσεις.

  Οι υπολοίπους γονείς, που παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από την είσοδο  της  οδού   Ι. Πατέρα, θα περιμένουν στο απέναντι πεζοδρόμιο, ενώ εκείνοι που τα παραλαμβάνουν από την οδό Ριζαρίου, θα περιμένουν πίσω από τους γονείς της Α΄ και της Β΄ τάξης, πλησίον της οδού Ριζαρίου,  ώστε να μη δημιουργείται  συνωστισμός τόσο των μαθητών όσο και των γονέων.

Ολοήμερο Πρόγραμμα

Ώρα προσέλευσης: 13.15΄- 13.20΄

Ώρα αποχώρησης: α) 15.00΄ ή β) 16.00΄

Παρακαλούμε οι γονείς να φροντίσουν για   την έγκαιρη προσέλευση – αποχώρηση των μαθητών και  να μεριμνήσουν  να υπάρχουν στις τσάντες των παιδιών δύο επιπλέον μάσκες, καθώς  η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των διαλειμμάτων.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία σας, για να διασφαλίσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την προστασία της υγείας όλων μας.

Σας  ευχαριστούμε!


Comments are closed.