Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χίου ?ON AIR

Οι μαθητές του 1ου Δ.Σ. Χίου τολμούν φέτος για πρώτη φορά να δημιουργήσουν τις δικές τους ραδιοφωνικές εκπομπές. Στόχος τους είναι να παρουσιάσουν τα έργα τους, να έρθουν σ’ επαφή με την χιώτικη – και όχι μόνο – κοινωνία, να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να γνωρίσουν το περιβάλλον ενός ραδιοφωνικού σταθμού.

Με μεγάλη τους χαρά λοιπόν σας παρουσιάζουν την 1η τους ραδιοφωνική εκπομπή, στις 24/12/2014 και ώρα 17:00 αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων του ΡΑΔΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑ Χίου.

Το Θέμα της πρώτης τους εκπομπής : «Η Μέλισσα»

Θα δημιουργούν κάθε μήνα και μια ραδιοφωνική εκπομπή, με διαφορετικό κάθε φορά θέμα. Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να ακούσετε επίσης ηχογραφημένες όλες τους τις εκπομπές, στην ενότητα «Αρχεία εκπομπών».

Μαθητές και εκπαιδευτικοί ευχαριστούμε πολύ το ΡΑΔΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑ για την πολύτιμη βοήθειά του και την αναμετάδοση των εκπομπών μας.

logoradio

Με… καράβι χιώτικο, ήρθε από την Αθήνα ο δικός μας Παντελής Θαλασσινός, για να επισκεφτεί το σχολείο μας και να στηρίξει τα παιδιά στην πρώτη τους ραδιοφωνική εκπομπή. Ο μεγάλος τραγουδιστής μας τίμησε με την παρουσία του και ευχήθηκε στα παιδιά καλή επιτυχία στις εκπομπές τους. Τον ευχαριστούμε για τη βοήθειά του και του ευχόμαστε κι εμείς να είναι πάντα δημιουργικός και να μας ταξιδεύει με τη φωνή του.


Comments are closed.