Γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ΄ τάξης

Την  Παρασκευή  15 Ιουνίου οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης παρουσίασαν την τελευταία τους γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο, τη γιορτή  αποφοίτησής τους. Στο πρώτο μέρος της γιορτής η Διευθύντρια, η Πρόεδρος του  Συλλόγου Γονέων  και οι μαθητές της Ε΄ τάξης  αποχαιρέτησαν τους  απόφοιτους. Στο δεύτερο μέρος  οι μαθητές  παρουσίασαν σημαντικές στιγμές της σχολικής τους ζωής, από την Πρώτη ως την Έκτη τάξη, μέσα από κείμενα που είχαν γράψει οι ίδιοι κι ευχαρίστησαν τους δασκάλους τους. To  κλίμα συγκίνησης πλαισίωσε πολύ τραγούδι και χορός. Στο τέλος της γιορτής  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε από ένα δωράκι στους απόφοιτους και τις δασκάλες τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους απόφοιτους  να μην σταματούν  να ονειρεύονται  και το όνειρο να κάνουν στόχο, τον στόχο επιτυχία και κάθε μέρα να γίνονται καλύτεροι! Ορίζεται ημερομηνία συνάντησης στις 5 Αυγούστου 2028 στις 7 μ.μ, έξω στο χώρο του σχολείου.

Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί γιορτής: Μαρία Κοντογιάννη, Στέλλα Πολιτάκη, Γεωργία Τσαπράζη, Μαίρη Λαβίδα και Κωνσταντίνα Παράσχου

 
 

Comments are closed.