Στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων με θέμα «Γνωρίζω τα επαγγέλματα του τόπου μου», την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, έγινε ενημέρωση των μαθητών του ΣΤ1 και ΣΤ2 από την κτηνοτρόφο – τυροκόμο, κα Δέσποινα Γεωργούλη, για τον πρωτογενή τομέα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Οι μαθητές ενημερώθηκαν αναλυτικά για το πώς παρασκευάζεται το τυρί και ποια διαδικασία ακολουθείται μέχρι να φτάσει στο τραπέζι μας. Στη συνέχεια οι μαθητές δοκίμασαν τυράκι και φρέσκο ψωμάκι και ακολούθησε συζήτηση για τα οφέλη της υγιεινής διατροφής.